Veelgestelde Vragen

De Bifidus bacterie wordt aan Activia toegevoegd. Het komt levend aan in de darmen en draagt bij aan de milde smaak van Activia.
Activia is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Naturel, Granen, Fruit, 0% vet, Standyoghurt en drinkyoghurt. Ontdek hier onze producten.
Ja. Iedereen die geen koemelkeiwit allergie heeft kan Activia eten.
In principe kan Activia in elk dieet worden ingepast. Dit dieet verschilt echter van persoon tot persoon. Voor vragen kunt u het best contact opnemen met uw behandelend arts of diëtist.
Activia is een zuivelproduct en niet geschikt voor mensen met koemelk allergie of lactose-intolerantie. Afhankelijk van de variant bevat Activia soms ook gluten en noten, maar ook andere allergenen. Deze vermelden wij onder de ingrediëntenlijst op onze verpakking.
Activia kan op elk moment van de dag worden gegeten, dus ook bij uw ontbijt.
Activia is een zuivelproduct en bevat dus lactose.
Activia is geen dieetproduct, maar de Naturel en 0% vet varianten kunnen wel geconsumeerd worden in een energie-beperkend dieet. Overleg dit ook met uw diëtist.
Ja, Activia kan door iedereen gegeten worden. Het is ook geschikt voor zwangere vrouwen en als je borstvoeding geeft. Ook kinderen mogen gewoon Activia consumeren, vanaf het moment dat ze alles mogen eten.
De optimale kwaliteit wordt gegarandeerd tot en met de datum die op de verpakking staat. Na deze datum wordt het afgeraden een vers zuivelproduct als Activa is, nog te eten.
In Nederland is deze Activia verkrijgbaar in de smaakvariant Vanille. Je kunt ze vinden in de grotere winkels van de bekende supermarkten. Mis je de Activia in de winkel, dan raden wij je aan hier melding van te maken bij de supermarkt. Dit zal de winkelier helpen bij het optimaal houden van het assortiment.
Activia is niet geschikt om in te vriezen.
Het Activia assortiment is ruim. Er zijn varianten met en zonder gluten. Op één van de bakjes staan de ingrediënten. Daar zie je staan of die Activia-variant gluten bevat.
Activia Naturel is zonder toegevoegd suiker. Het is een pure milde yoghurt met de melkzuurbacterie Bifidus ActiRegularis.
De Activia 0% vet varianten bevatten geen vet. De smaken zijn: Activia 0% Aardbei, Activia 0% Kers en Activia 0% Perzik.
Op 31 – 12 – 2016 stopt het spaarprogramma. U kunt tot deze tijd gebruik maken van deze link naar het spaarprogramma.